Gevonden!
People’s Avenue heeft de interim managers die u nodig heeft. Sterke, onafhankelijke professionals die hun regisseursrol van nature invullen. Betrokken partners, die met humor en passie komen tot resultaat.

Wij komen zelf uit het “veld”. Wij hebben jaren op interim basis gewerkt bij vele verschillende organisaties. Een kandidaat vinden die snel is ingewerkt is belangrijk, een frisse blik en de juiste kwaliteiten en persoonlijkheid om uw bedrijf verder te helpen.

Wij kennen onze kandidaten goed. Vaak hebben wij al opdrachten met hen gedaan of intensief met hen samengewerkt. Zij zijn gedreven en enthousiast, precies geselecteerd voor uw opdracht en passend bij uw bedrijf.

Bel ons dan heeft u volgende week al ondersteuning.

           Bel 030 – 877 32 34

De westerse manier van leidinggeven is vaak individualistisch, gebaseerd op persoonlijke ambitie. Ik ga uit van ubuntu, broederschap.

Alleen door andere mensen ben je mens, we zijn allemaal met elkaar verbonden, geen mens is een eiland, en ik is altijd ondergeschikt aan wij.

Nelson Mandela

6971225716_4a1552d3ae_o

Waarom kiezen voor een zelfstandige TIJDELIJKE medewerker?

Het is goed voor uw organisatie om regelmatige nieuwe professionals in uw onderneming te hebben (frisse wind), zij komen weer met nieuwe ideeeen en sporen de ‘oude kern’ aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij uw organisatie werken en nieuwe mensen is ideaal.

Wij werken graag met zelfstandige ondernemers…..

  • Zelfstandigen hebben een sterkere motivatie
  • Zelfstandigen zijn snel ingewerkt, ze zijn immers gewend te switchen
  • Een zelfstandige werkt harder dan uw gemiddelde werknemer
  • Tijdelijke flexibele inzet, efficiënter gebruik van personeelsbudget
  • In dienst nemen is duurder en kan een molensteen worden

People’s Avenue heeft een organisatiemanager geleverd. die met veel tact en humor moeilijke dossiers oppakte. Deze manager heeft een reorganisatieplan geschreven en is daarna gevraagd om dit plan ook te implementeren . Door haar zorgvuldige werkwijze heeft ze de weerstand tegen de noodzakelijke veranderingen en nieuwe werkwijze tot een minimum weten te beperken.  Een aanwinst voor elke organisatie!

Wim Bouman
Directeur Bedrijfsvoering

Peoples Avenue Interim Professionals is slagvaardig, kundig en heel betrokken… De geleverde interimmer had een scherp analytisch inzicht en heeft onze organisatie echt een stap verder geholpen.

drs. Z. Kwint
Rector
Geen hoofdpijn

Geen hoofdpijn

Wij maken het makkelijk. Ons doel is u te ontzorgen. Laat het ons regelen…..

Steeds meer bedrijven raken eraan gewend om zelfstandigen in te huren. Zij leveren zeer veel toegevoegde waarde in een project. Inhuur van een zelfstandige brengt echter risico’s met zich mee. Wij zorgen ervoor dat onze specialisten volledig opereren in lijn met wet- en regelgeving en dat ze over de juiste papieren beschikken (o.a. de VAR verklaring). People’s Avenue beschermt tevens haar opdrachtgevers volledig tegen aanspraken in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid. Wanneer dat nodig is helpen we ook met de verloning van interimmers zonder eigen bedrijf, via een payroll constructie.

Wij werken beter dan een paracetemol. Peoples Avenue vindt voor u de werknemer die past bij uw bedrijf.

Nu nog beschikbaar…

Anna Marie
Manager Bedrijfsvoering (28 uur)
Tarief 70 euro per uur
Financieel sterk, all round.

Debby
Communicatie-adviseur (max 32 uur)
Tarief 65 euro per uur
Sterke verbinder. Zelfstandige professional.

Merel
Administratief medewerker (32 uur)
Tarief 45 euro per uur
Gedreven, positief, kundig.

Tijdelijk personeel gezocht?

People’s Avenue vindt uw tijdelijke ondersteuning!

Bel 030 – 877 32 34